DÍSZKER KFT.

Minőségi termék magas színvonalú szolgáltatással

Természetes, 100% pamut alapanyagú frottír termékeinket ügyfeleink igényeire szabva emblémázással vagy akár teljesen egyedi designal készítjük. Több mint 20 éves tapasztalatunk, szakmai elhivatottságunk és stabil európai gyártói kapcsolatunk garantálja az általunk szállított termékek minőségét. Portfóliónk a kivitelezési technikák széles skáláját öleli fel.

Egyszínű törölközők

Jacquard törölközők

Hímzett törölközők

Printed/ Szublimált textilek

Köntösök

Referenciák

„Ha megoldandó problémám van, akkor a Díszker Kft. abszolút ott van az elsők között a fejemben. A cég minőség- és vevő-orientált – magas minőségű termékeket forgalmaznak és minden esetben keresik a számunkra legideálisabb megoldási lehetőséget, valamint megbízhatóak is, amit megbeszélünk az úgy van,...”

Dr. Boda Beáta
senior product manager/EGIS Gyógyszergyár Zrt.

„Miattuk merünk újítani, mindig megújítjuk a törölközőinket is, mert olyan szép megoldásokat hoznak, olyan meggyőzőek, hogy nem látunk benne rizikót! A legjobb minőséget hozzák, ez látszik abból is, hogy a használt 1 és 5 éves törölközők között minimális különbség van...”

Bacskai Emőke
OTP Bank Nyrt.

Árajánlat kérése

Kérjük adja meg adatait a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatotLegyen Ön az első, aki értesül az újdonságokról, iratkozzon fel hírlevelünkre!