DÍSZKER KFT.

Díszker Reklámajándék 

Tudjon meg többet szakértelmünkről!

„A reklámajándékok forrása.”

Minden alkalommal, amikor adunk valamit, jó érzéssel tölt el a megajándékozott öröme. Mosolya mindent elárul, érvényesül a jól bevált szólás, miszerint „Jobb adni, mint kapni”.

Portfóliónkat is ez alapján, úgy alakítottuk ki vevőink számára, hogy témákra bontva, minden kategóriában megtalálják a legelőnyösebb ajándékokat! Mindezeknek csak a képzeletük szab határt, hiszen bármilyen egyedi elgondolást megvalósítunk!

Mi „megajándékozzuk”, hogy Ön is ajándékozhasson!

Általános ajándéktárgyak

Orvosi ajándéktárgyak

Referenciák

„Ha megoldandó problémám van, akkor a Díszker Kft. abszolút ott van az elsők között a fejemben. A cég minőség- és vevő-orientált – magas minőségű termékeket forgalmaznak és minden esetben keresik a számunkra legideálisabb megoldási lehetőséget, valamint megbízhatóak is, amit megbeszélünk az úgy van,...”

Dr. Boda Beáta
senior product manager/EGIS Gyógyszergyár Zrt.

„Miattuk merünk újítani, mindig megújítjuk a törölközőinket is, mert olyan szép megoldásokat hoznak, olyan meggyőzőek, hogy nem látunk benne rizikót! A legjobb minőséget hozzák, ez látszik abból is, hogy a használt 1 és 5 éves törölközők között minimális különbség van...”

Bacskai Emőke
OTP Bank Nyrt.

Árajánlat kérése

Kérjük adja meg adatait a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatotLegyen Ön az első, aki értesül az újdonságokról, iratkozzon fel hírlevelünkre!